2 % PENTRU COPII

Codul Fiscal pune la dispozitia contribuabililor mecanismul de redirectionare a 2% din impozitul pe venit datorat pentru anul 2013, catre o entitate non profit.
Va rugam sa fiti alaturi de copiii dumneavoastra si impreuna sa incercam sa le schimbam scoala si conditiile in care ei invata.
Daca optati pentru o asemenea alternativa, va rugam sa completati Declaratia 230 (pentru veniturile provenind din salarii – punctul I si semnati) sau Declaratia 200 (pentru venituri din alte surse – cedarea folosinţei bunurilor, drepturi de autor etc. – punctele I, II şi semnati) si sa o depuneti la administratia financiara de care apartineti pana la data de 25 mai.
Nu vă faceţi probleme dacă nu cunoasteţi suma corespunzătoare a 2% din impozit. Această informaţie va fi completată de către organele fiscale.
In cazul in care nu aveti timp pentru a depune personal declaratia, asociatia noastra va colecta declaratiile completate si le va depune la administratia financiara in numele dumneavoastra.

Redirecţionarea celor 2% din impozitul pe venit către o organizaţie nonprofit NU vi se scade din salariu.
Daca nu completaţi declaraţia de redirecţionare, suma aferentă celor 2% din impozitul pe venit va fi virată automat către bugetul de stat.

Va multumim !

Declaratie 230 cu instructiuni
Declaratia 200 cu instructiuni